Min kåta granne

1

Gratis registrering på en av de hetaste sidorna för sexdejting

10%
TOTAL SCORE
Besök nu Besök nu

Jag trodde knappt mina ögon när jag kom hem ifrån studentkrogen den kvällen. Jag hade drömt om Elin i flera månader. Fantiserat om henne när jag runkade i min ensamhet såväl som när jag hade lyckats få med mig nåt one-night-stand hem ifrån krogen. Men eftersom hon hade pojkvän hade jag inte gjort någonting åt saken. Inte för att jag var säker på att jag hade vågat göra något åt det ändå. Elin bodde i mitt hus men i övrigt visste jag egentligen ingenting om henne, och ända gångerna vi träffades var när vi sprang på varandra i trappuppgången. Att jag överhuvudtaget visste hennes namn berodde bara på att jag visste lite vagt vem hennes kille var. Max. Han pluggade samma program som mig, fast två årskurser före.

När jag kom hem den kvällen såg jag en figur fumla med dörren till trapphuset. Den låstes alltid vid tio på kvällen och vem det än var som stod där såg ut att kämpa med att få upp den. Utan några större framgångar. När jag kom närmre såg jag på de späda konturerna att det var en kvinna, och när jag kom ännu närmre satte jag nästan andan i halsen när jag upptäckte att det var Elin. Hon stod där i mörkret och krafsade med en nyckel på låset, och kombinerade tysta svordomar med fnitter. Hon hoppade till lite när hon hörde mina steg bakom sig.

”Åh, heej!” Ett enormt leende formade sig över hennes förföriska läppar när hon såg mig. Det var ingen tvekan om att hon var ganska ordentligt packad. ”Kan du, jag menar… tror du att du kan hjälpa mig lite här, killen? Jag tror inte låset funkar som det ska.”

Elin hade en väldigt stilren svart yllejacka på sig som slutade ungefär halvvägs ned över låren. Vad hon hade på sig därunder kunde jag inte se just då men vad det än var så insåg jag genast att det måste vara en ganska kort sak eftersom det inte syntes under jackan. Det enda som skyddade hennes långa slanka ben emot höstkylan var ett par hudfärgade strumpbyxor och högklackade lackskor i svart. Hennes långa honungsblonda hår yrde vilt med vinden kring hennes huvud.

”Jaså, är det sönder?” Jag bad att få se på hennes nyckel och kunde inte hjälpa att genast börja flina.

”Vad skrattar du åt?”

Jag rotade fram rätt nyckel i nyckelknippan och vred om låset. ”Sådär,” sade jag och höll upp dörren för henne. ”Det går lite enklare om man använder rätt nyckel.”

Elin var redan härligt rödrosig om kinderna efter att ha stått ute i den kalla vinden men när hon hörde varför hon inte fått dörren att fungera blossade hon upp ännu rödare. Jag gav tillbaka nyckelknippan, klappade henne på axeln och ljög om att jag själv hade gjort samma misstag förut när jag inte varit helt nykter. Vi presenterade oss och dröjde kvar nere i trappuppgången medan vi gled in på att prata om vad vi båda hade haft för oss under kvällen. Elin berättade att hon hade ätit middag med några tjejkompisar och därefter gått ut. Att jag inte hade sett henne ute på campus berodde dock på att hon varit på en av de andra studentkrogarna. Hon berättade också att hennes kille var bortrest över helgen och att hon hade lägenheten för sig själv.

”Det blir ganska ensamt när man inte är van vid det,” erkände hon, och strök fingrarna mjukt över min arm samtidigt som hon sade det. Hon kunde knappast ha varit mer osmidig i sitt flörtande om hon så kastat sig över mig.

”Det kan jag tänka mig,” svarade jag en aning reserverat. Å ena sidan ville jag inget hellre än spela vidare på hennes flörtande och försöka få med henne hem. Å andra sidan var jag rädd för att hon var för full för att det skulle kännas helt rätt.

”Du vill inte följa med upp och dela en flaska vin, Ronny? Vem vet, jag kanske kan behöva din hjälp med att komma in i lägenheten också,” sade hon med ett flickaktigt skratt.

”Hur mycket har du druckit egentligen?” frågade jag, och ledde henne vid armen uppför trapporna.

Elin verkade tänka efter. ”Jag vet inte exakt,” svarade hon tillslut. ”Inte så mycket att du borde ha dåligt samvete över att dra nytta av det i alla fall.” Hon log utmanande.

Det var droppen. Om hon till och med sade det själv så kunde jag helt enkelt inte bry mig om det. Och vad gällde hennes pojkvän så kunde jag inte bry mig mindre om honom. Om hon ville vara otrogen så var det hennes sak. Inte min.

Så vi gick upp till hennes och Max lägenhet som låg två våningar ovanför min. Elin hängde av sig jackan och blottade en helt ursexig liten vit klänning som mjukt omfamnade hennes generösa kurvor utan att det på något sätt gick till överdrift. Urringningen var vid men smakfull där den avslöjade en strimma av den djupa klyftan mellan hennes yppiga bröst och nedtill visade den snäva skurningen upp en hel del lår utan att verkligen komma alltför nära inpå de mest intima delarna. Ett tunt silverhalsband med en liten blå sten och ett par silverörhängen med likadana blå stenar kompletterade utstyrseln.

Jag hängde av mig yllerocken och kavajen bredvid hennes jacka och följde med henne ut i köket, som liksom i min lägenhet egentligen bara var en stor kokvrå. Elin plockade fram en flaska vitt vin och varsitt glas och även om hon förmodligen inte behövde få i sig mer så sade jag inte emot eftersom jag själv kunde behöva ett glas för nerverna. Jag hade inte druckit mer än ett par groggar den kvällen och kände mig redan spik nykter igen.

Vi slog oss ned på divansoffan och samtalade medan vi sipprade från våra vinglas. Elin var inte det minsta diskret med sina intentioner, och jag antog att det vid det laget trots allt ändå var ganska meningslöst. Vi var båda två på det klara med varför jag hade följt med henne hem.

Innan vi hade druckit upp tog Elin glaset ur min hand och ställde undan båda två på soffbordet. Så satte hon sig grensle över mitt knä och stirrade mig djupt in i ögonen. Hennes ögon var klarblå som en sommarhimmel men blicken i dem var en aning dimmig och svårfokuserad. Hennes hud doftade skarpt av söt parfym, hennes varma andedräkt av vin.

”Vet du att min pojkvän är avundsjuk på dig?” frågade hon helt utan förvarning.

”Va? Avundsjuk på mig?”

”Mhm.” Elin strök en hand mjukt igenom mitt hår. ”Jag råkade visst nämna för honom en gång att du brukar kolla in mig när vi träffas i trapphuset.”

”Åh. Så du har lagt märke till det?”

”Självklart.” Hon böjde sig lätt framåt och andades i mitt öra. ”Jag brukar kolla in dig också,” viskade hon.

Utan att säga något mer pressade hon sina läppar emot mina. Hon ödslade ingen tid utan särade direkt på munnen och tvingade aggressivt in tungan i min mun. Jag klagade inte utan sög ivrigt på den, njöt av den söta smaken av hennes saliv och använde min egen tunga för att utforska insidan av hennes mun.

Elins flinka små fingrar dansade klumpigt över mitt bröst medan hon försökte knäppa upp min skjorta. Under tiden trädde jag en hand innanför hennes klänning för att knäppa av behån men hittade inget annat än feberhet hud under det tunna tyget.

Elin drog tillbaka huvudet ett par centimeter och log brett ned mot mig. ”Jag har ingen behå på mig ikväll,” förklarade hon, som om hon kunnat läsa mina tankar. Istället puttade hon ned klänningens axelband över armarna och tvingade den trånga toppen nedåt över sitt eget bröst så att tuttarna poppade ut i det fria. Först den ena, sedan den andra. Jag satt en kort stund och bara stirrade på dem. De var helt fulländade; stora och runda och underbart fina, mjuk gräddvit hy med två perfekt cirkelformade vårtgårdar och styva små bröstvårtor som såg färdiga ut att suga på.

”Gillar du dem?” Hon pressade ihop armarna runt brösten så att de svullnade upp ännu mer och vickade lite på dem mitt framför mitt ansikte. Hon var verkligen inte det minsta blygsam av sig.

”Skojar du? De är helt perfekta!” Jag kupade hennes bröst nästan vördnadsfullt i mina händer och testade lite smått att klämma på dem. Försiktigt, som om jag var rädd att de skulle spricka om jag var för hårdhänt. De var lika härligt fasta och fina som de såg ut. Jag bollade med dem och de dallrade sexigt i mina nävar, smekte hennes feberheta hy och knådade och klämde mer oömt på dem. Och efter att ha lekt med dem en stund förde jag hennes ena tutte till munnen så att jag kunde suga och slicka på hennes bröstvårta. Elin stönade mjukt och fortsatte klä av mig skjortan innan hon gick vidare till att spänna loss mitt bälte och öppna upp jeansen.

Min kuk pressade redan hårt emot insidan av kalsongerna när hon lirkade ned kalsongtyget och släppte den fri. Hon kommenterade ingenting men att döma av hennes min var hon i alla fall inte missnöjd med vad hon såg. Hon tog den i ena handen och började långsamt runka av mig medan jag fortsatte suga och knåda på hennes bröst.

”Är du lika duktig på att slicka fitta som du är på att suga tutte?” frågade hon med ett grin.

”Jag antar att det är upp till dig att bedöma det,” svarade jag kaxigt.

Jag sparkade av mig byxorna helt och sjönk ned på rygg i soffan. Elin i sin tur drog upp klänningens kjol över höfterna så att hela plagget var hoptryckt över magen och slet oförsiktigt av sig trosorna – ett par svarta stringtrosor. Därefter sjönk hon ned på mage ovanpå mig i en sextinia och hasade sig uppåt så att mitt huvud hamnade mellan hennes lår med en fantastisk vy över hennes sköte. Hennes fitta var perfekt slät och fin, hennes bulliga blygdläppar rosa och härligt inbjudande. Jag väntade inte utan dök rakt in. Med en hand på varje skinka fattade jag ett ordentligt tag om hennes rumpa och pressade henne emot mig samtidigt som jag lät tungan leta sig ned i den heta och lite fuktiga skåran. Hon smakade underbart sött och friskt och salt på samma gång. Och samtidigt som jag grävde ned tungan i hennes fitta virade Elin munnen runt min kuk och sög sig fast som om hennes liv hängde på det.

Hon kanske såg ut som en mjuk och blygsam liten flicka men ingenting med hur hon förde sig var varken mjukt eller blygsamt. Knappt hade min mandom glidit över hennes läppar hon styrde ollonet allra längst bak i munhålan och ansträngde sig för att svälja hela lemmen ned i strupen. Det var inte den ideella ställningen för deepthroating men på något sätt lyckades Elin ändå tvinga kuken djupt ned i halsen ända tills hennes läppar gick på grund mot mina ljumskar. Hon höll kvar den där ett tag innan hon kastade huvudet bakåt igen så att det blonda håret yrde över hennes nakna rygg och hon hostade och flämtade efter andan. Därefter var hon på det igen och fortsatte girigt att smaska på min kuk som en polkagrisklubba.

”Du gillar visst lite hårda tag va?” frågade jag oerhört upphetsat.

”Mhmmm,” svarade hon med välfylld mun. Det smackade och drittlade när hon sög och suttade på mig och även om jag inte såg exakt vad som hände därnere för hennes bakhuvud så kände jag rikligt med saliv drypa nedför mitt skaft. Och vid det laget var hennes söta lilla mus minst lika dyblöt, av mitt saliv liksom av hennes egna fittsafter.

Samtidigt som jag fortsatte slicka på klitoris använde jag fingrarna för att pulla hennes fitta. Den trånga klyftan tänjde ut sig och svalde enkelt tre av mina fingrar och jag pullade henne häftigt och tålmodigt ända tills hon kom. Hon visade sig ha förvånansvärt lätt att få orgasm för själv var jag inte ens i närheten av att nå dit ännu när hon kom.

”Åh shit,” suckade hon utan att för den sakens skull upphöra med sugandet på min kuk. ”Du var visst lika bra på att slicka fitta,” berömde hon mig lyckligt. Hennes röst var lite hesare än tidigare och jag kunde inte avgöra om det berodde på orgasmen eller om hennes hals började bli mör så häftigt som hon hade svalt min kuk.

”Tack, gumman,” spann jag stolt som en katt. Och nästa gång hon kom upp till ytan för luft igen passade jag på att kasta henne på mage framför mig i soffan och satte mig upp.

”Är du redo att bli knullad på riktigt nu?” frågade jag henne. Elin stönade ordlöst tillbaka. Jag tror det var menat som ett ”ja”.

Jag särade på hennes ben och lät min salivdrypande lem retfullt smeka över hennes våta fittöppning men penetrerade henne inte ännu. ”Jag har tyvärr ingen kondom på mig,” erkände jag.

”Det är lugnt,” svarade Elin smått andfått. ”Jag käkar p- piller så det är bara att sticka in den och knulla på.”

Jag kunde inte låta bli att skratta lite för mig själv. Hon var verkligen betydligt mer vulgär i verkligheten än hon någonsin varit i mina fantasier.

Men jag gjorde som hon sade och stötte till med höfterna. Min kuk klöv hennes blygdläppar och gled djupt upp i hennes varma, fuktiga inre med en enda stöt. Elin särade ytterligare på benen och putade lite med stjärten för att jag skulle komma åt att penetrera henne ordentligt, och höll emot med händerna mot ryggstödet så att jag kunde stöta ännu hårdare. Jag drog mig tillbaka och vräkte mig framåt igen med hela min kroppsvikt bakom, och Elin flämtade högljutt när jag gled in i henne hela vägen upp till roten.

Hon var helt sanslöst sexig där hon låg utsträckt framför mig med klänningen runt magen och benen virade runt mig. En riktigt liten knulldocka. Jag satte igång att knulla henne mer hårt och brutalt och knådade hennes runda fina skinkor medan jag gjorde det. Mina höfter smackade emot hennes rumpa och lår och med varje ny stöt slank ett litet stön eller suck ur hennes strupe. Efter en stund slog jag av en aning på tempot men knullade henne istället desto djupare och hårdare.

”Så. Du gillar hårda tag säger du?” upprepade jag. En idé hade plötsligt tagit form i mitt huvud och jag var ivrig att testa den innan hon nyktrade till för mycket.

”Jag älskar hårda tag,” instämde hon med eftertryck på ”älskar”.

Jag log brett. ”Gillar du bondage också?”

”Visst! Men jag har bara testat det lite lätt. Nån enstaka gång bara.”

Jag drog mig ur hennes mjuka slida och lyfte upp henne så hon låg på mage över soffans ryggstöd. Så ställde jag mig på knä bakom, pressade ihop hennes ben mellan mina och körde kuken tillbaka i hennes förväntansfulla fitta. Elin stönade njutningsfullt och hennes naturliga safter plaskade lätt mellan våra kön med varje rörelse.

”Ge mig händerna.” Hon sträckte lydigt bak händerna bakom ryggen och jag använde mitt bälte för att binda ihop dem. Så särade jag på hennes skinkor. Hennes hårt åtsnörpta anus stirrade intet ont anande upp på mig, pyttelitet och oskyldigt rosa. Jag spottade i klykan och gnodde in saliven kring den lilla öppningen, och samlade även upp lite av hennes egna fittsafter som jag smekte upp mellan hennes skinkor så att hon glittrade inbjudande.

Jag är inte säker på att Elin förstod riktigt vad det var jag gjorde bakom henne för plötsligt sade hon: ”Vad väntar du på, Ronny? Sätt igång och knulla mig nån gång.”

”Som du vill, sötnos.”

Jag plockade upp Elins stringtrosor ifrån golvet där hon hade slängt dem och tryckte in dem i hennes mun utan att hon försökte göra motstånd. Så tog jag kuken i en hand och gned den upp och ned längsmed hennes våta slidmynning upp emellan de runda fina skinkorna tills den också glänste med Elins kärlekssafter. Jag doppade den tillbaka i hennes fitta och knullade henne långsamt tills hennes kropp dinglade helt och fullständigt avslappnat över ryggstödet, då jag låtsades glida ur henne av misstag.

”Oj förlåt. Vänta lite bara,” mumlade jag nästan drogat. Elin gjorde inga ljud ifrån sig utan putade bara med rumpan så att jag skulle kunna tränga tillbaka in i henne igen. Och det gjorde jag också. Men istället för att sticka min lem tillbaka i musen som hon förväntade sig riktade jag in ollonet på hennes anus och tryckte till ordentligt med hela kroppen. Det pyttelilla hålet försökte först envist streta emot men innan Elin hann uppfatta vad som hände och spänna sig gav det motvilligt med sig och svalde mitt ollon med en fuktig liten suck.

”Ohh aa-aaaaahhiiie!” Elin ylade häftigt igenom trosorna och försökte trycka ifrån med magen mot ryggstödet men det enda hon åstadkom med det var att driva sin underbart trånga ändtarm ännu längre upp över mitt svullna skaft. Jag greppade henne bestämt vid höfterna och juckade lätt i ett försök att böka upp hennes hårt spända lilla stjärthål. Elin ålade och vred sig och stönade men kom ingenstans. Med armarna bundna bakom ryggen var hon fastnitad mellan mig och ryggstödet.

”Jävlar va’ sjukt trång du är i musen, Elin,” stönade jag i hennes öra. Elin gnydde ynkligt tillbaka och krafsade med fingrarna i luften emellan oss. Jag tog dem i mina och Elin greppade krampaktigt tag om mina tummar. Så fortsatte jag lugnt och försiktigt att rövknulla henne i korta, mjuka stötar medan hennes rumphål bitvis öppnade sig mer och mer och svalde alltmer av min kuk.

När den första chocken hade lagt sig slutade Elin helt kämpa emot och låg först blick stilla över ryggstödet medan hon vande sig vid känslan av en kuk som bultade fram och tillbaka i ändtarmen, och började ytterligare en stund senare även lite smått att hjälpa till med rytmiska motstötar så att jag tillslut lyckades tränga ända upp till roten i hennes rumpa. Det verkade som att hon till sist hade bestämt sig för att hon trots allt gillade att bli påsatt i stjärthålet.

Övertygad om att hon inte skulle ha något emot att fortsätta längre även om hon fick välja bestämde jag mig för att i alla fall ge henne möjligheten. Så jag slutade för en stund upp att jucka och särade lite på hennes skinkor som om det var något jag skulle kolla därnere.

”Nämen hoppsan,” sade jag och spelade förvånad. ”Den är ju i rumpan. Inte undra på att det var så trångt.” Jag sträckte mig runt henne och plockade ut trosorna ur hennes mun. ”Är du okej?”

”Mmh. Jag tror det,” svarade Elin med smått sprucken röst. ”Det gjorde ganska ont först men jag tror, jag tror faktiskt jag gillar det. Är det konstigt?” Hon vred på huvudet och såg på mig. Jag bara log mot henne och böjde mig fram för att kyssa henne på kinden. Kuken lät jag vara kvar på insidan. Jag kunde helt enkelt inte få nog utav den lite kvävande känslan av Elins heta anal som kramade åt om min lem.

”Inte alls, gumman,” försäkrade jag henne. ”Det är helt naturligt. Jättemånga tjejer gillar analsex. Har du aldrig ens testat det förut?”

”Va, nej! Nej. Aldrig. Inte i, i stjärten. Aldrig.” Om jag inte visste bättre skulle jag säga att min kuk i hennes ändtarm hade gjort henne feberyr så som hon helt plötsligt sluddrade. Mer troligt var det dock att hon var hög på adrenalinet som rusade runt i hennes ådror.

”Inte ens med din pojkvän?” frågade jag med ett flin.

”Nej. Nej, honom har jag aldrig låtit stoppa upp snorren i min rumpa. Men inte för att han inte har tjatat om det,” tillade hon med en smått anklagande suck och trots att jag inte kunde se hennes ansikte där jag stod bakom henne kände jag hur hon himlade med ögonen.

Mitt leende växte sig ännu bredare. Jag hade redan misstänkt att jag var den förste som erövrat hennes trånga bak men att höra henne själv säga det gjorde det till och med ännu bättre.

”Så vad säger du Elin? Vill du fortsätta? Om jag får säga det så är du en naturbegåvning så bra som du knullar.”

”Jaså det tycker du?” Hon stirrade upp i mina ögon och ett snett leende formade sig över hennes läppar. ”Okej, va’ fan. Visst. Kör på, Ronny. Knulla mig i rumpan som en riktig liten slyna. Så länge som du inte försöker låtsas att du inte vet om det och tror att du knullar mig i slidan igen. Inget illa menat men det du är nog den sämsta skådespelaren jag nånsin har träffat.”

Jag kände hur kinderna blossade upp flammande röda. Jag hade varit helt säker på att hon svalt min bluff. ”Var det så tydligt?” frågade jag generat.

”Men vad tror du själv killen? Du typ bara: ’Oj så trång du är i fittan. Nämen hoppsan, det är visst din röv jag knullar.’ Hur trovärdigt låter det liksom?” Förutom att hennes imitation av mig lät lite som en hjärnskadad grottmänniska kunde jag inte direkt säga emot.

”Men du gillade det i alla fall, eller hur?” kontrade jag istället. ”Jag var helt säker på att du skulle tycka om att bli knullad i analen.”

”En ren turgissning,” sade hon med ett skratt.

Jag stötte till med höfterna tills mina lår smackade emot hennes skinkor och såg min kuk försvinna in i hennes ändtarm. Elin flämtade efter luft.

”Du, du har inget glidmedel här hemma nånstans som vi kan använda?” frågade jag och fingrade lite förstrött på hennes utsträckta lilla anus som snörpte åt likt ett gummiband runt mitt skaft. ”Du är så trång i röven så det gör nästan ont när jag knullar dig.” Och om jag kände det så måste hon definitivt ha gjort det.

”Jag, vet inte. Jag, jag tror inte det,” svarade hon sammanbitet. Hon var fortfarande inte helt bekväm med känslan av att vara så fullkomligt uppfylld i analen. ”Går det bra med matolja?”

”Visst. Absolut. Det blir lite kladdigt bara men vi kan slänga en handduk över soffan så är det inget problem.”

”Annars kan vi flytta oss till sängen,” föreslog hon. ”Om du bara kopplar loss mig ska jag plocka fram handduk och olja.”

Halvt motvilligt gjorde jag loss skärpet från hennes handleder och satte mig ned på soffan medan hämtade prylarna. Först trädde hon dock den hoptryckta klänningen ned över höfterna och klev ur den så att hon sprang omkring i lägenheten helt näck sånär som på halsbandet. Och örhängena.

”Sådär. Kommer du eller?” frågade hon när hon var färdig.

Jag log pojkaktigt tillbaka. ”Inte än på länge hoppas jag.”

Elin fnittrade gulligt. ”Nåja, du ska nog hinna komma både en och två gånger innan vi är färdiga med varandra.”

Jag reste mig upp ur soffan och följde efter in i sovrummet, som inte var större än cirka tio kvadrat och inrett endast med en dubbelsäng och två sängbord från IKEA. ”Det löftet tänker jag hålla dig vid,” sade jag till henne och gav henne en lätt dask på rumpan. Elin himlade med ögonen och bredde ut en av de två handdukarna hon hade hämtat ovanpå överkastet.

”Ska du eller jag?” frågade hon och höll upp glasflaskan med olivolja, samtidigt som hon sträckte andra handen bakom sig för att smeka sitt ömmande rumphål. Jag minns att jag reagerade särskilt på att det var just olivolja ”extra virgin”. Det tyckte jag var lite småkul just då.

”Det där låter som mitt jobb.” Jag tog flaskan ifrån henne och satte mig ned på sängkanten. Så tog jag två kuddar ifrån sängen och placerade på golvet framför mig.

”Lägg dig ned med axlarna på dem och rumpan här i mitt knä,” beordrade jag henne och Elin lydde. Men först lade hon ut den andra handduken över kuddarna så att de inte skulle bli nedfläckade av olja. Hon lade sig först på rygg med benen uppe bredvid mig och hasade sig sedan framåt så att hon låg precis så som jag ville ha henne: på skuldrorna med rumpan högt uppe i vädret.

”Dra upp benen i famnen och krama om dem så jag kommer åt ordentligt.”

”Sir, yes, sir!” svarade hon med en ironisk honnörsgest men gjorde i alla fall som jag bad henne. Det lämnade hennes ljuva bak blottad och redo i mitt knä. Hennes anus var lite svullet och rödmosigt men hade snörpt ihop sig hårt igen i min kuks frånvaro.

”Det får vi göra nånting åt,” mumlade jag för mig själv och tvingade upp ett finger i hennes rumpa. Elin gnydde lite trots att ringmuskeln egentligen inte gjorde något motstånd alls. Hon var bara lite öm. Efter att ha bökat runt lite drog jag ut fingret igen, skruvade loss korken från flaskan med olivolja och hällde ut en klick mellan hennes skinkor. Elin rös när den grumligt grönbruna vätskan sipprade ned i hennes halvöppna stjärtkanal. Jag fångade upp dropparna som ville rinna utanför med fingrarna och masserade in det i och runt hennes analöppning samtidigt som jag lade undan flaskan och smekte hennes genomvåta fitta med andra handen. Jag greppade hennes lår och lyfte henne ytterligare lite högre upp så jag kom åt att helt dyka ned med ansiktet i hennes skrev och slicka på insidan av de härligt bulliga och sköna blygdläpparna. Elin var redan så kåt efter min bryska behandling av hennes stjärthål att hon kom nästan direkt.

”Det där är två gånger för mig och fortfarande ingen för dig,” suckade hon med rödflammiga kinder. Hennes blå ögon glittrade i det skarpa skenet av taklampan när hon stirrade upp på mig. ”Du får snart komma igen och ta igen lite. Du får mig ju att framstå som en dålig värd här.”

”Ingen risk,” svarade jag med ett litet leende. Jag kysste henne ljudligt på båda blygdläpparna och flyttade runt henne så att hennes rumpa låg emot sängkanten precis framför mig. Stack in ena tummen igenom hennes anus och försäkrade mig om att oljan hade fördelat sig på insidan.

”Sådär. Är du redo för mig igen?”

”Det vet nog du bäst. Det är du som har ett finger i min rumpa.”

”I så fall tycker jag nog du är redo.”

”Så vad väntar du på i så fall? Kom igen och knulla mig!”

”Du är verkligen ett vilddjur. Vet du det, sötnos?” Jag förde kuken till hennes hål. Elin grinade lite illa och pep ynkligt när hennes anus långsamt sträckte ut sig för att omfamna mitt svullna ollon men när det väl var tillbaka på insidan där det hörde hemma följde resten av kuklängden efter utan några som helst problem. Olivoljan gjorde verkligen susen och min ståndare bultade nu lätt fram och tillbaka i hennes ändtarm.

Elin stönade ordlöst och fortsatte krampaktigt krama sina sexigt slimmade lår intill bröstet medan jag dunkade henne i stjärthålet. Adrenalinet pumpade allt snabbare igenom mina ådror och jag hade inte ro att sitta ned särskilt länge till. Istället ställde jag mig upp och grabbade själv tag om hennes lår. Utan att låta kuken lämna hennes underbara röv en enda sekund lyfte jag henne i benen upp i luften och snurrade runt och placerade henne på sängen. Och på det igen.

Elin särade brett på benen började smeka sin fuktiga lilla fitta samtidigt som jag tog båda hennes svullna tuttar i mina händer och fortsatte rövknulla henne. Det dröjde inte länge innan den kombinerade känslan av hennes mjuka bröst i mina händer och hennes trånga anal tätt virad runt min kuk blev för mycket.

”Jag ska fylla din lilla rumpa Elin,” pustade jag andfått. ”Jag ska spruta hela röven på dig full.”

”Ja gör det, Ronny! Kom i min rumpa!”

Med ett par djupa, hårda juck kämpade jag mig den sista lilla biten över mållinjen och exploderade i en helt sanslöst skön orgasm. Och även om jag vet att det inte är fysiskt möjligt så kändes det i alla fall som att jag uppfyllde min egen profetia när min sperma pulserade fram i våg efter kladdig våg och fyllde upp hela hennes stjärtkanal kring min kuk. Jag drog mig ur nästan hela vägen men precis innan ollonet ploppade fram ur hennes anus ändrade jag riktning och vräkte mig hela vägen tillbaka in igen. Ett fuktigt litet pruttljud hördes ur hennes stjärt när luften i ändtarmen tvingades undan och sagge blandat med olivolja sipprade fram runt min dolme.

Jag sjönk ihop över henne med ansiktet tätt ovanför Elins. Hon stirrade upp på mig med dimmig blick och lyfte lite på huvudet för att kyssa mina läppar.

”Två – ett,” viskade jag med ett tillfredsställt leende. ”Jag tar in på dig.”

”Tre – ett, om du inte märkte det, gubben,” sade hon och fnissade gulligt. ”Du ligger fortfarande efter.”

Jag var tvungen att andas ett par gånger innan jag lyckades svara. ”Tre?” flämtade jag.

”Jaa. Tre. Men du var väl för upptagen med att skjuta din laddning i min rumpa att du inte ens märkte det.”

”Jag tror aldrig ens jag har varit med en tjej som kommit tre gånger på så kort tid.”

”Tre gånger är faktiskt mitt rekord också,” berättade hon. ”Men innan du blir alltför mallig ska du veta att jag brukar ha ganska lätt för att få orgasm när jag har druckit lite. Jag vet inte varför.”

Jag stirrade ned på henne med ett brett leende och kysste henne igen. ”I så fall får vi se till att försöka slå det rekordet. Även om det betyder att jag inte lyckas snygga till siffrorna.”

Jag drog mig ur hennes bak och runkade kuken försiktigt. Den var helt kladdig med olja och sagge, slak men redan på god väg att styvna till igen. Tanken på att hjälpa henne till en fjärde orgasm var minst sagt uppeggande.

”Låt mig hjälpa dig med den där.” Elins hans försvann ned emellan oss och hennes smidiga små fingrar knuffade undan mina och greppade om mitt kön. Så gled hon själv nedåt så hon stod med fötterna stadigt på golvet och ryggen på madrassen med min kuk precis framför ansiktet. Hon verkade överväga att stoppa den i munnen men ändrade sig och placerade den istället mellan brösten. Så pressade hon ihop tuttarna hårt och sade åt mig att sätta igång och tuttknulla henne. Det dröjde inte ens tjugo sekunder så hade kuken redan svällt upp till sin fulla längd. Hennes tuttar var så mjuka och sköna när de gled och gned mot min dolme att jag lätt hade kunnat fortsätta knulla dem tills jag kom men det var inte mig själv jag tänkte på i första hand just nu.

”Ska jag köra dig i musen en stund?” frågade jag henne nästan feberyrt.

”Nä, du hade precis snorren i min rumpa,” påpekade hon med en grimas som om möjligt gjorde hennes redan söta ansikte ännu sötare. ”Kör mig i analen igen istället så slipper du tvätta dig emellan.”

Jag spärrade upp ögonen en aning och stirrade förvånat ned på Elin. ”Igen? Men kommer du då?”

Elin fortsatte runka min oljiga kuk emellan sina tuttar samtidigt som hon ryckte på axlarna. ”Jag kom precis nyss när du gjorde det så det verkar så, eller hur?” sade hon helt naturligt.

”Okej. Visst. Kom här då.”

Jag greppade henne under armhålorna och drog henne som en liten docka upp över madrassen. Så visade jag åt henne att snurra runt på mage och hjälpte till att skjuta en kudde på plats under hennes skrev så att den runda fina rumpan putade upp i luften. Oljan glänste inbjudande mellan hennes skinkor. Jag särade på dem och studerade nyfiket hennes anus. Det lilla hålet var rött och lite skrynkligt, svullet och puffigt men åtsnörpt likväl. Jag var lycklig att se att hennes stjärthål var så pass elastiskt.

Jag kastade en blick på hennes savande underliv, märkligt lockad av den mjuka lena musen nu när det plötsligt var den som var det förbjudna hålet. Men jag har alltid varit en rövkille – jag föredrar en riktigt fin och sexig rumpa till och med framför ett par riktigt stora och saftiga bröst. Jag satte ollonet till Elins stjärthål och utan mer förarbete eller omsvep klämde jag in det i det trånga hålet. Elin suckade högt efter andan och satte återigen igång att smeka sin fitta medan jag knullade henne.

Hennes bak var precis lika underbart tajt och härlig som tidigare och jag satte genast igång att råknulla hennes anal utan att vara försiktig. Hon var redan så uppvärmd och välsmord som hon någonsin skulle bli. Min kuk klöv hennes perfekta skinkor som en påle och bultade hårt och brutalt hela vägen in i hennes redan mörbultade ändtarm. Elin flämtade och stönade högt och tog spjärn emot madrassen med hjälp av axlarna så att jag verkligen kunde ge henne allt jag hade utan att hon gled undan. Mina höfter studsade emot hennes fasta skinkor med ett ljudligt smack efter smack efter smack och det lilla anuset klämde upproriskt åt om mitt skaft i ett försök att strypa inkräktaren. Jag stirrade som besatt på den lilla ringen när den gång på gång drog ihop sig och spändes ut igen i takt med att jag knullade henne i röven. Ända tills vi båda två kom på samma gång. Eller nästan samma gång i alla fall. Tillräckligt nära för att jag såhär i efterhand ska räkna det.

Elin kom först. Hon fortsatte febrilt att smeka sin lilla klitoris igenom hela processen och ylade tanklöst ut sin orgasm. Hennes kropp vibrerade som en Duracell- kanin som kopplats upp till vägguttaget och hennes hala ändtarm krampade runt min kuk. Det, i sin tur, gjorde så att jag för andra gången på knappt en kvart tömde mig i hennes rumpa med ett sammanbitet vrål som mest måste ha låtit som en grymtning. Om hennes rumpa inte redan var fylld till bredden med min sperma från första gången så var den det definitivt efter andra gången jag sprutade i hennes rökkanal.

I alla hast hade vi inte ens tänkt på att flytta runt handduken och när jag tillslut drog min kladdiga kuk ur hennes rumpa med ett fuktigt litet plopp sipprade sörjan av olivolja och sagge ur Elins stjärthål rakt ned på kudden hon hade under sig. En kudde som hon för övrigt senare berättade var hennes killes, när hon själv upptäckte fläckarna dagen efter.

Vi somnade tätt sammanslingrade i varandras armar den natten och på morgonen vaknade jag till ljudet av duschen då Elin tvättade av sig. Tyvärr blev det inte av att vi låg med varandra igen på morgonen, även om jag verkligen ville det. Hon fick sms ifrån sin pojkvän att han snart var hemma – mycket tidigare än beräknat – och efter en snabb kram och kyss smet jag iväg hem till min egen lägenhet.

Därefter när vi träffades i trapphuset var vi betydligt mindre diskreta när vi kastade långa blickar efter varandra men den underbara knullsessionen upprepades inte igen. Tre veckor senare var jag hemma hos mina föräldrar nästan en hel vecka och när jag kom tillbaka bodde Elin inte längre kvar i huset. En polare som även kände Max berättade att de hade gjort slut och att hon hade flyttat hem till en kompis medan hon sökte efter en egen lägenhet. Han hade tydligen fått reda på att hon varit otrogen. Även om Elin inte hade avslöjat med vem.

Det grämde mig faktiskt lite att Elin och jag inte hade hunnit med en liten reunion innan hon tog sitt pick och pack och försvann, men ytterligare ett par veckor senare hände det sig faktiskt att jag träffade tjejen som skulle komma att bli min flickvän under resten av studietiden, och ytterligare ett år därefter. Och trots att hon bara är mitt ex idag så är jag inte för stolt för att säga att hon faktiskt kunde mäta sig med Elin. Både utseendemässigt och i sexuell äventyrslusta. Men det, det är en historia för ett annat tillfälle.