Knulla mig och använd mig

Knulla mig hårt nuFölj dina drömmar med mig. Gillar fantasier o berättelser om hur någon vill knulla mig o använda mig. Hur vart med vad o få vara smakprov för andra men de ska fortfarande veta att jag är din o att det är du som bestämmer över vad de få göra o inte göra o hur länge. Typ sådant o har jag varit för skön för dom när jag bara är din så får du lösa det bäst du vill. Lite små överraskningar o så.

Jag vill att du skriver hur du skulle vilja att detta scenario skulle se ut innan vidare kontakt för jag fått mycket oseriös o tråkigt spam.
Jag skickar inte heller rena nakenbilder i första taget och jag suger inte kuk.

Jag söker även en man som guidar mig genom chatt hur jag ska töja mig själv och även leka med mig själv

Bli medlem och svara på kontaktannonsen!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *