Kategori: Tjejer söker killar

Knullkompisar sökes av kåt tjej

Naken rumpa söker KnullkompisarKnullkompisar var hittar jag er? Jag har väl i för sig inte börjat leta på allvar riktigt än men tänkte börja jakten på den perfekte hunken nu i dagarna. Jag heter Stina, jag är 21 år och nyinflyttad i Göteborg. Jag har planer och förhoppningar om att få flytta till Stockholm inom kommande 6 månader, men ganska mycket som ska matcha för att de ska kunna fungera. Nog med pladder om städer och namn, nu till det väsentliga. Jag tänker berätta lite om vad jag gillar inom sex och hur jag hoppas att du ska vara. Har sett att många andra svenska kontaktannonser består av texter hur en kille eller person inte ska vara, men då jag är en positiv tjej tänkte jag endast lista saker jag hoppas på att du är, jag förstår att vissa av kraven kan verka hårda och orättvisa, men varför inte vara kräsen när jag gör detta? skulle jag sen inte hitta någon som uppfyller alla mina krav får jag väl helt enkelt minska ner kravlistan lite.

Skriv en rad till mig att börja med om det jag skrivit om mig själv gjort dig lockad och om du åtminstone uppfyller de flesta av mina krav.

Att jag har sexfantasier är väl självklart. Jag skulle inte våga påstå att jag tänder på något speciellt du inte hört en tjej säga förut. Men det finns en del viktiga saker som måste stämma för att få igång mig. Hygien – rena kalsonger och att du ska dofta gott är det viktigaste, det går före din utseende ålder och din kropp. Hellre en fräsch mullig kille, än en illaluktande muskelhunk. Inom sex tycker jag om det mesta, jag älskar att få min lilla mus ordentligt slickad, gärna tills det går för mig, det är ytterst få killar som lyckats med detta.

Jag suger gärna din välrakade kuk länge, jag tar ner din kuk i min hals, jag låter dig komma i min mun eller rakt över mitt ansikte! mums tändande. Detta med analsex är ganska nytt för mig, men självklart är jag inte omöjlig här, lär mig hur man lär sig att njuta av det så kör vi. Din ålder bör va 18 – 50 helst inte äldre. Du ska vara beredd att åka till mig på helger då vi båda har tid, vardagar kommer jag nog inte hinna ses så mycket just nu.  Egentligen är detta med att hitta knullkompisar på nätet lite av en chansning, då jag inte vet knullkompisar växer på träd är jag ändå beredd att göra detta försök. Visst kan det leda till mer än sköna knull, men vi börjar så här tycker jag.

Bli medlem och svara på kontaktannonsen!

Kåt tös vill ha kuk i helgen

en sexig Kåt tösHejsan! Kåt tös som heter Jennifer 24år och bor i Linköping, men ska befinna mig i Stockholm kommande vecka på arbete. Så mig passar det att träffas i Stockholm. Vart i landet du befinner mig kvittar mig, då det är du som får åka till mig ; ) Du får vara Norrlänning eller skåning, eller Stockholmare, bara du inte är en snackare som vill chatta och byta nakenbilder och sedan inte ses, räkna med att jag kommer vilja prata med dig i telefon innan vi ses, och gärna få se en bild på dig också.
Det jag söker är en älskare utöver pojkvännen jag redan har. Du ska vara 18-44 år inte äldre eller yngre, respektera detta. Du ska ta hand om dig själv och gilla sex lika mycket som jag i alla dess former.

Ta kontakt så börjar vi där! Puss

Bli medlem och svara på kontaktannonsen!

Kåt singeltjej vill träffa en gift man

naken Kåt singeltjej i sängenMin dröm är att få träffa en gift man, en man som varit gift länge och där sexlivet tappat glöden, för det blir ju så efter en tid hos dom flesta. En gift man som är utsvulten på sex har mycket att ge och sen är det lite spännande också och spänningen är härlig.

Finns du någonstans? Hör då av dig så vi kan ses, kanske redan i veckan eller till helgen? Jag kan ses på dagtid vissa dagar om det passar dig bättre. Jag är öppen för det mesta inom sex, jag är otroligt kåt och älskar att visa upp mig, kanske jag strippar lite för dej till nån skön musik när vi ses mm.

Puss och smek från en kåt singeltjej

Bli medlem och svara på kontaktannonsen!

Jag är kåt! hjälp!

Jag är kåt och våt i trosornaJag heter Lina och jag är kåt! jag är 23 år och jag bor i Stockholm. Jag söker dock hunkar /sexgalna killar i hela landet. För min säkerhetsskull kommer det ändå vara du som får åka till mig när vi ska träffas. Vill du åka från Göteborg får du det. Jag är i förstahand ute efter killar som ser bra ut och är välutrustade.

Men det är såklart minst lika viktigt att du är en gentleman, än snygg. Jag är ute efter sex, därför är det viktigt att du förstår från början att jag inte bryr mig om du har en tjej lr fru vid sidan av, det kommer troligen inte bli något annat än skön sex mellan oss. Jag kommer givetvis kräva bild på dig innan vi ses också! och vill du ha kontakt med mig på snabbaste sätt finns jag här.

Bli medlem och svara på kontaktannonsen!

Sexkontakt – med värme och närhet?

sexkontaktSöker sexkontakt som inte bara handlar om sex, jag är en singel tjej som trivs i mitt stadie. Men som singel börjar man känna sig lite ensam, man vill ha närhet och ha någon att gosa med till och från. Därför tänkte jag pröva på att hitta en kille som inte bara vill knulla, som även vill ligga o skeda framför en film, kanske äta någon gott i city med en liten bio därpå! bara för att jag är och har varit singel under lång tid betyder det inte att jag inte behöver mig ett ligg och en trevlig romans utan att utveckla det till förhållande. Jag är en fräsch tjej som trivs som singel och inte har ork och tid att ragga på krogen.

Jag letar helt enkelt efter en kille som är go och trevlig som kan göra mig sällskap under helgerna, en gos och filmfantast men samtidigt kan spendera en natt i sängen för lite sex. så länge du är trevlig och glad så träffar jag dig gärna på lite fika innan vi utvecklar saker och ting. vill att det ska gå framåt men inte för fort då jag är lite försiktig som tjej, vilket jag hoppas att du förstår.

Bli medlem och svara på kontaktannonsen!

Singeltjej som söker någonting mer än sex

Naken SingeltjejHej. Jag är en 29-årig singeltjej som söker någonting mer än sex men betydligt mindre än en relation. Jag söker passion och en partner att utvecklas sexuellt med. Vill ha sex mycket och ofta – men med rätt person. Du behöver vara en skön snubbe, det känns inte som livets högsta krav ändå va?

Vem är då jag? Utseendemässigt är jag lång, blond, kurvig och med ständigt röda läppar. Personlighetsmässigt är jag självständig, varm och rolig.

ÅTER IGEN. Innan du nu skriver – läs klart hela texten. Jag är inte klar.

Mina krav är att du bor i Jönköping (pga jag orkar inte hålla på att planera fyra veckor innan att du ska till stan). Vill ha dig i närheten när lusten faller på. Ett annat krav är att du är singel. Du får självklart träffa andra, men har noll tid för upptagna män.

Så, om du nu lyckats hålla dig så här långt – heja dig! Och om det nu är så att du passar in på denna beskrivningen och känner att jag vore någon för dig börja då ditt meddelande med ”Solen”. På så vis kan jag gallra ut de som verkligen läst det jag har skrivit.

Och nej på riktigt, jag vill inte ha meddelanden om att du önskar att jag bodde närmre eller ”synd att du inte vill träffa någon diskret”. Livet är för kort för komplicerade sexrelationer. Ge mig en skön personlighet, passion i sängen på lagom avstånd och jag är din.

Bli medlem och svara på kontaktannonsen!

Äldre kåta män för återkommande träffar

Äldre kåta män för sexJag tänder på äldre kåta män, åldersskillnad och att få munnen fylld med gubbsperma. Har god erfarenhet av sådana träffar och vet vad jag söker.

Nu söker jag äldre män att ha som regelbundna träffar. Du som man ska vara minst 60 år, ha en fräsch kuk och kunna leverera sperma. Du ska finns i Stockholm eller ha möjlighet att med enkelhet ta dig dit. Träffar sker i Stockholm.

Min tanke är att skapa ett kontaktnät med äldre män som levererar mig god sperma. Det kommer både bli enskilda träffar där vi knullar, har oralsex och jag sväljer din sperma efter att du sprutar mig i munnen. En kontakt börjar alltid med en enskild träff.
Men helst ser jag även att du som gubbe i mitt kontaktnät kan delta i större träffar med andra gubbar. Dessa arrangeras av mig och hålls i mitt hem. Det är regelrätta gangbangs där ni knullar mig, har oralsex, dp m.m. och där allt slutar med att jag i en bukkake sväljer all sperma.

Känner du dig som en gubbe som kan möta mina krav och förväntningar? Har du en kåt gubbkuk som längtar efter att tömma sperma i en ung vacker tjejs mun? Svara då på min annons!

Så hoppas jag att vi får många sköna stunder ihop. Puss!

Bli medlem och svara på kontaktannonsen!

Kåt tjej söker en KK för härlig sex

Söker en KK Söker en KK som även kan vara en sjyst kompis, så en normal kille som vet att respektera tjejer och sätta vår njutning lika högt som sin egen. Söker någon att träffa sporadiskt och vid behov, som gillar att uppskatta former, rumpa, bröst. Som gillar att slicka och bli sugen också så klart. Allt handlar inte om mig, men det är viktigt att du inte bara tänker på dig.

Jag är undergiven och ägd av min sambo. Vi har ett öppet förhållande och en eventuell träff med dig måste godkännas av min ägare.

Du är 30-45:ish, gärna skäggig, gärna lite större snarare än smal, inte för stor kuk och *bor i Västerås*. Väldigt viktigt det där sista! Jag jobbar i city och har inte bil.

Bli medlem och svara på kontaktannonsen!

Knulla mig på ett annat språk

Knulla migFinns det något mer upphetsande än dirty talk? Ja, dirty talk som man inte förstår.

Har redan samlat på mig ett gäng språk på det här viset, men tänker att dubbletter kan vara motiverade i vissa fall. Så om du kan något annat språk än svenska och är en skön människa i övrigt så kanske vi borde ligga? Om du inte är bekväm med att prata snusk så hör av dig ändå. Jag kommer förmodligen inte märka någon skillnad om du går igenom en inköpslista eller pratar om hur skön jag är.

Svara med språk och sexuella preferenser.

Bli medlem och svara på kontaktannonsen!

Kåt yngre tjej söker man för träff

Kåt yngre tjejVill du knulla en kåt yngre tjej? Som ni ser i rubriken så söker jag en äldre man för träff. Jag själv är 25 år och trött på killar i min egen ålder då jag upplever dem som oerfarna. Jag attraheras av män som tar för sig och vet vad dem vill ha. Hör gärna av dig om du känner dig träffad så pratar vi vidare och bestämmer något! 🙂

Par och killar under 30 behöver inte göra sig besväret att säga hej.

Bli medlem och svara på kontaktannonsen!