Trekant med två killar?

Trekant sexHej hej på er! Jag är en sprallig tjej på 23 år som är lite ovanligt kåt av mig. Gillar att ha sex och älskar att prova nya saker. Har ganska precis kommit över min före detta, som gjorde slut med mig i slutet av denna höst. Det tog mig en ganska lång tid att komma över faktumet att det inte skulle vara vi, men nu har det äntligen börjat gå över. Söker nu en eller till och med två stygga killar att leka lite med! Är helt ok på att ligga men vet inte om jag är alldeles jättebra eller så, men om inte kan vi ju klura ut det där med att ha riktigt härligt orgasmiskt sex tillsammans.

Jag är hyfsat van vid en hel del saker, är till exempel helt ok med att suga av dig. För övrigt testar jag jättegärna nya saker också, finns inget jag direkt bangar på – har till exempel velat testa analsex rätt så länge och även en trekant med två killar (om ni nu råkar vara ett kompisar.. Men enskilda killar går med bra!) Hör av er så hoppas jag på att vi sexar snart! Puss på er från M.

Bli medlem och svara på kontaktannonsen!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *