Knullkontakt i stan?

Knullkontakt i stanRåkar det vara så att det kan finnas en knullkontakt i Stockholm, eller i närheten? Jag bor inte mitt i city men det är det lättaste stora stället för mig att ta mig till. Är 24 år gammal och riktigt sugen på kuk och en ny människa att knulla och mysa lite med. Jag tar gärna för mig i sängen, så du får inte vara en sån kille som bara vill att tjejen ska vara passiv. Helst är du mellan 19 och 23 år. Är ganska snuskig av mig egentligen, men går inte till överdrift. Sug och slick både på kuk och fitta är okej, men analsex är ingenting som jag egentligen vill ha, vänligen respektera det.

Så om du är en bra blandning mellan att gilla att ha vågat sex och att vara lite tillbakadragen av dig tror jag att vi kommer bli perfekta knullkompisar! Är du upp till 30 år kan du skriva, men helst inte äldre än så om du inte mot förmodan har något speciellt att erbjuda.

Bli medlem och svara på kontaktannonsen!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *