Kåt tjej söker en KK för härlig sex

Söker en KK Söker en KK som även kan vara en sjyst kompis, så en normal kille som vet att respektera tjejer och sätta vår njutning lika högt som sin egen. Söker någon att träffa sporadiskt och vid behov, som gillar att uppskatta former, rumpa, bröst. Som gillar att slicka och bli sugen också så klart. Allt handlar inte om mig, men det är viktigt att du inte bara tänker på dig.

Jag är undergiven och ägd av min sambo. Vi har ett öppet förhållande och en eventuell träff med dig måste godkännas av min ägare.

Du är 30-45:ish, gärna skäggig, gärna lite större snarare än smal, inte för stor kuk och *bor i Västerås*. Väldigt viktigt det där sista! Jag jobbar i city och har inte bil.

Bli medlem och svara på kontaktannonsen!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *