Knullkompisar sökes av kåt tjej

Naken rumpa söker KnullkompisarKnullkompisar var hittar jag er? Jag har väl i för sig inte börjat leta på allvar riktigt än men tänkte börja jakten på den perfekte hunken nu i dagarna. Jag heter Stina, jag är 21 år och nyinflyttad i Göteborg. Jag har planer och förhoppningar om att få flytta till Stockholm inom kommande 6 månader, men ganska mycket som ska matcha för att de ska kunna fungera. Nog med pladder om städer och namn, nu till det väsentliga. Jag tänker berätta lite om vad jag gillar inom sex och hur jag hoppas att du ska vara. Har sett att många andra svenska kontaktannonser består av texter hur en kille eller person inte ska vara, men då jag är en positiv tjej tänkte jag endast lista saker jag hoppas på att du är, jag förstår att vissa av kraven kan verka hårda och orättvisa, men varför inte vara kräsen när jag gör detta? skulle jag sen inte hitta någon som uppfyller alla mina krav får jag väl helt enkelt minska ner kravlistan lite.

Skriv en rad till mig att börja med om det jag skrivit om mig själv gjort dig lockad och om du åtminstone uppfyller de flesta av mina krav.

Att jag har sexfantasier är väl självklart. Jag skulle inte våga påstå att jag tänder på något speciellt du inte hört en tjej säga förut. Men det finns en del viktiga saker som måste stämma för att få igång mig. Hygien – rena kalsonger och att du ska dofta gott är det viktigaste, det går före din utseende ålder och din kropp. Hellre en fräsch mullig kille, än en illaluktande muskelhunk. Inom sex tycker jag om det mesta, jag älskar att få min lilla mus ordentligt slickad, gärna tills det går för mig, det är ytterst få killar som lyckats med detta.

Jag suger gärna din välrakade kuk länge, jag tar ner din kuk i min hals, jag låter dig komma i min mun eller rakt över mitt ansikte! mums tändande. Detta med analsex är ganska nytt för mig, men självklart är jag inte omöjlig här, lär mig hur man lär sig att njuta av det så kör vi. Din ålder bör va 18 – 50 helst inte äldre. Du ska vara beredd att åka till mig på helger då vi båda har tid, vardagar kommer jag nog inte hinna ses så mycket just nu.  Egentligen är detta med att hitta knullkompisar på nätet lite av en chansning, då jag inte vet knullkompisar växer på träd är jag ändå beredd att göra detta försök. Visst kan det leda till mer än sköna knull, men vi börjar så här tycker jag.

Bli medlem och svara på kontaktannonsen!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *