Kåt tös vill ha kuk i helgen

en sexig Kåt tösHejsan! Kåt tös som heter Jennifer 24år och bor i Linköping, men ska befinna mig i Stockholm kommande vecka på arbete. Så mig passar det att träffas i Stockholm. Vart i landet du befinner mig kvittar mig, då det är du som får åka till mig ; ) Du får vara Norrlänning eller skåning, eller Stockholmare, bara du inte är en snackare som vill chatta och byta nakenbilder och sedan inte ses, räkna med att jag kommer vilja prata med dig i telefon innan vi ses, och gärna få se en bild på dig också.
Det jag söker är en älskare utöver pojkvännen jag redan har. Du ska vara 18-44 år inte äldre eller yngre, respektera detta. Du ska ta hand om dig själv och gilla sex lika mycket som jag i alla dess former.

Ta kontakt så börjar vi där! Puss

Bli medlem och svara på kontaktannonsen!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *