Oral njutning

1

Gratis registrering på en av de hetaste sidorna för sexdejting

10%
TOTAL SCORE
Besök nu Besök nu

Samtidigt hade jag ingen lust att tvinga på honom något han inte gillade, så några månader av fantastiskt och vilt sex passerade innan ämnet kom upp igen.

Vi hade varit hemma hos en kompis på kvällen och Olle hade druckit en del. Inte så att han var så full att han sluddrade eller så, men tillräckligt för att han skulle vara lite mer äventyrlig än vanligt. Vi kom hem till mig och jag hällde upp ett varmt bad åt oss. När vi klätt av oss och satt oss i badet viskade han till mig att han kunde tänka sig att prova något nytt ikväll.

”Vill du att jag ska gå ner på dig?”, frågade jag.

”Jag kan tänka mig att testa i alla fall”, svarade han.

Upp ur badet
Jag svarade inte, utan steg upp ur badet och sprang bort mot sängen och hoppade ner under de varma lakanen. Jag rullade runt och tittade på när han steg upp ur badet och satte sig ner bredvid mig på sängen. Han var redan alldeles hård från att ha hållit om mig naken i badet.

Olle drog bort täcket och började kyssa mig ner över nacken, något jag bara älskar. Han fortsatte sen ner mot magen och nafsade retsamt tills jag var så upphetsad att jag bara måste känna honom mellan mina ben. Till slut kysste han hela vägen ner till min kärlekspunkt och han stannade där och slickade min knapp intensivt. Mina höfter rörde sig upp mot honom och han förde in ett finger i mig samtidigt som han slickade mig och efter ett tag kunde jag inte hålla emot längre. Jag kom med höga stön och kände hur mitt sköte drog ihop sig i spasmer av njutning och extas.

”Jag gör väl inte illa dig älskling”, frågade Olle samtidigt som han hårt tryckte upp sina fingrar i mig.

”Mmmm, det var helt fantastiskt”, svarade jag. ”Men nu är det din tur”.

Hans tur
Jag kysste honom passionerat en stund och rörde mig sen långsamt nedför hans kropp samtidigt som jag kysste varje del av den och såg hur hård det gjorde honom. Jag smekte försiktigt hans pulserande lem, men gav honom mycket tid att bli så upphetsad som möjligt på innan jag gav den den uppmärksamhet den förtjänade. Jag kysste insidan av hans lår och masserade mig närmare och närmare i takt med att hans stön blev alltmer intensiva. Han tog tag i min hand för att föra ner den till sin väntande lem, men jag tog bort hans hand och sträckte mig efter min scarf som låg på nattduksbordet. Jag band retfullt fast hans händer i sänggaveln, samtidigt som han tittade på mig med brinnande åtrå i blicken.

Långsamt lät jag spetsen på min tunga nudda vid hans nu otroligt hårda manslem. Jag smekte skaftet med min ena hand och tog sen hela hans styvhet djupt ner i munnen, sugandes och slickandes tills jag visste att han var nära att komma. Då drog jag mig bort och fortsatte kyssa hans lår och mage igen, tills han inte stod ut längre utan bad mig ta fram en kondom, så att han kunde få känna mig i sig. Jag slet åt mig förpackningen och använde läpparna till att sätta på kondomen över hans darrande lem. Sen gränslade jag honom bestämt och gled ner och började rida honom hårt. Jag tog stöd med armarna och böjde mig ner något så att han kunde suga tag i mina bröstvårtor, vilket fick mig att stöna högt.

Jag stötte mig hårdare och hårdare in i Olle och efter bara några minuter kunde han inte hålla emot längre utan kom extatiskt med en sista hård stöt.

Efteråt låg vi bredvid varandra och bara pustade ut och han viskade till mig att han aldrig hade njutit av oralsex förrän den här kvällen.