Någon som vill vara min friend with benefit!

friend with benefit med migHej!
Känner mig ensam sen ett tag och vill gärna något åt det. Jag söker efter en man som är också trött på att kolla på Netflix själv och saknar närhet. Jag letar efter någon som man kan laga mat med, skrattar gärna, är med på utflykter och har mysiga kväller med närhet om det känns bra för båda. Jag letar efter någon som vill vara min friend with benefit!

Du borde vara singel, fräsch och sexig. Berätta gärna varför just du skulle kunna vara min kk. Bli det en träff kan vi ses på neutralt plats i och kolla om attraktion och kemin stämmer. Jag tänder på personlighet dock gillar jag inte långa skägg (ska inte kunna rör sig i vinden).. nån som är intresserad?
Åldersspann 35- 45

Bli medlem och svara på kontaktannonsen!

En kommentar

  1. Hej! Åh, låter underbart, något sådant som du beskriver skulle jag med vilja ha. Var i Sverige finner jag dig? Bor själv i södra delen av landet.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *