Kåt tjej söker BBC för skönt sex!

söker BBCJag söker BBC för härliga sköna träffar. Jag vill träffa dig som har en stor hård kuk som kan ge mig rejält med njutning. En fördel är om du kan ladda om och komma flera satser under samma akt. Jag är ute efter både oralt, vaginalt och analt sex. Du ska vara en riktig BBC som älskar att knulla en kåt tjej. Du ska vara testad och ta god hand om dig själv och din hygien. Gärna komma stora satser sperma, det älskar jag.

Träffar sker hos mig eller ev hos dig. Men du ska finnas i närheten av Göteborg och gärna kunna ta dig med bil till mig. Verifiering sker på kik innan. Min partner kommer ha insyn i all kontakt och alla träffar.

Märk ditt svar med ”BBC” så jag vet att du har läst hela annonsen. Hoppas att vi hörs och ses!

Bli medlem och svara på kontaktannonsen!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *