Vill bli riktigt knullad och använd

Tjej vill bli knulladÄr en 26 årig snuskig och kåt tjej som söker en fräsch kille mellan typ 25-40. Vill bli riktigt gött knullad och använd. Går i gång på att vara undergiven och få dig att njuta. Drömmer om att någon håller ett hårt stadigt grepp runt mig och knullar mig bakifrån, du kan göra det fort, sakta, hårt, mjukt. Älskar när du drar ut den sakta och teasar mig runt mynningen. Och trycker in den igen. Älskar att ge oralsex, ta den låångt ner i halsen. Mycket saliv. Mycket ögonkontakt. Slicka den ömt och försiktigt. Älskar att se och höra er män njuta och stöna under avsugningar. Det är den bästa belöningen. Yes jag blir våt bara jag tänker på det :’)

Söker one night stand eller kanske det rentav blir fler gånger 😉

Träffar bara killar som jag finner intressanta och snälla. Skulle aldrig gå med på något våld eller något som skulle skada mig. Går inte med på urin eller annat päckel tack 🙂 Har fått såna frågor förr så måste bara klargöra det! Kika in min profil om du vill läsa lite mer info om mig 😉 Skulle gå med på bondage, liksom bli fastbunden. Men inte s&m o sådant. Jag är rätt Basic där.

Bli medlem och svara på kontaktannonsen!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *