Jag vill knulla anonymt

knulla anonymtVill du knulla anonymt? Du är inte ensam, det vill jag också. Jag är förbaskat kåt och vill knulla så fort jag får möjlighet, men det får under inga omständigheter komma ut att jag har haft en knullkontakt och träffat dig! Det är verkligen superviktigt, av personliga skäl jag inte vill ta upp i min kontaktannons här men som är väldigt viktiga för mig! Jag är dock inte tråkig i sängen bara för det, när vi väl har sex och knullar så lovar jag dig att jag är allt från tråkig. Låt mig rida din kuk eller varför inte suga av dig, oh gud vad vi ska njuta tillsammans du och jag. Knäpp upp min BH, dra av mina byxor, dra ner mina trosor, för ner handen långsamt till min våta fitta och smek! Åh gud vad mysigt det vore, en riktig dröm.

Så finns du där ute? Vill du vara lika anonym som mig? Det vill säga knulla men inte utbyta mer detaljer än nödvändigt, för efter vi har haft sex så känner vi inte varandra längre. Kanske låter tråkigt och hårt men hur ofta träffar man samma knullkontakt flera gånger? Nja, inte ofta va?

Jaja, om jag är någon för dig ta och skriv så hör jag kanske av mig, lovar inget, men du kan alltid snacka med nån annan tjej om inte annat, finns fan tusentals kåta tjejer där.

Bli medlem och svara på kontaktannonsen!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *