Något seriöst? Med en BBW

BBW kvinna nakenAtt lägga ut en kontaktannons här om att jag söker en seriös relation är kanske inte det första man tänker på att göra i detta fall. Men det är värt ett försök tycker jag, särskilt eftersom jag kan vara rätt kinky i sexuella sammanhang (men också vanilj).

Sexlivet är en viktig del i en framtida relation för mig, likaså att jag är med någon som tänder på min härliga BBW-kropp, därför finns jag här. Jag är så klart mer än en kropp. Vill inte göra annonsen onödigt lång, så läs min presentation. Och skicka ett välskrivet meddelande så kan vi lära känna varandra. Jag kan ju nämna att jag tycker att det är sexigt om du kan utmana mig intellektuellt och/eller är händig.

Bli medlem och svara på kontaktannonsen!

En kommentar

  1. Hej goding Tommy Karlskrona här såg din kontakt annons blev en intresserad av dej hör av dej 0704838436

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *