Kåt tjej på 22 år söker efter en man

Kåt tjej tjej sökerFinns här någon alls som orkar med att jobba för sin tjej eller? Jag är en snygg och kåt tjej på 22 år som ser riktigt bra ut om jag ska tro vad alla andra säger i alla fall, och är riktigt mån om att verkligen jobba för att tillfredsställa killarna som jag ligger med. Är inte tillräckligt gammal för ett seriöst förhållande än i mitt tycke, utan föredrar att ligga runt ordentligt nu när jag är ung. Men aldrig får man knulla med någon som verkligen anstränger sig för att tillfredsställa mig så att jag också blir nöjd. Tror inte det är så att ingen kan, utan snarare så att ingen pallar.

Alla vet ju att kvinnor tar lite längre tid på sig liksom, men det verkar som att så fort killen får komma så försvinner han igen. Så nu strejkar jag! Ingen mer sex förrän jag hittar en riktig MAN som vet att det inte bara är att komma och springa, utan att jag också vill få lite ordentlig snopp och slick.

Om du kan tänka dig att vara tålmodig med mig och verkligen ta dig tid, skriv till mig!

Bli medlem och svara på kontaktannonsen!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *