Singeltjej som söker någonting mer än sex

Naken Singeltjej Hej. Jag är en 29-årig singeltjej som söker någonting mer än sex men betydligt mindre än en relation. Jag söker passion och en partner att utvecklas sexuellt med. Vill ha sex mycket och ofta – men med rätt person. Du behöver vara en skön snubbe, det känns inte som livets högsta krav ändå va?

Vem är då jag? Utseendemässigt är jag lång, blond, kurvig och med ständigt röda läppar. Personlighetsmässigt är jag självständig, varm och rolig.

ÅTER IGEN. Innan du nu skriver – läs klart hela texten. Jag är inte klar.

Mina krav är att du bor i Jönköping (pga jag orkar inte hålla på att planera fyra veckor innan att du ska till stan). Vill ha dig i närheten när lusten faller på. Ett annat krav är att du är singel. Du får självklart träffa andra, men har noll tid för upptagna män.

Så, om du nu lyckats hålla dig så här långt – heja dig! Och om det nu är så att du passar in på denna beskrivningen och känner att jag vore någon för dig börja då ditt meddelande med ”Solen”. På så vis kan jag gallra ut de som verkligen läst det jag har skrivit.

Och nej på riktigt, jag vill inte ha meddelanden om att du önskar att jag bodde närmre eller ”synd att du inte vill träffa någon diskret”. Livet är för kort för komplicerade sexrelationer. Ge mig en skön personlighet, passion i sängen på lagom avstånd och jag är din.

Bli medlem och svara på kontaktannonsen!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *