Äldre kåta män för återkommande träffar

Äldre kåta män för sexJag tänder på äldre kåta män, åldersskillnad och att få munnen fylld med gubbsperma. Har god erfarenhet av sådana träffar och vet vad jag söker.

Nu söker jag äldre män att ha som regelbundna träffar. Du som man ska vara minst 60 år, ha en fräsch kuk och kunna leverera sperma. Du ska finns i Stockholm eller ha möjlighet att med enkelhet ta dig dit. Träffar sker i Stockholm.

Min tanke är att skapa ett kontaktnät med äldre män som levererar mig god sperma. Det kommer både bli enskilda träffar där vi knullar, har oralsex och jag sväljer din sperma efter att du sprutar mig i munnen. En kontakt börjar alltid med en enskild träff.
Men helst ser jag även att du som gubbe i mitt kontaktnät kan delta i större träffar med andra gubbar. Dessa arrangeras av mig och hålls i mitt hem. Det är regelrätta gangbangs där ni knullar mig, har oralsex, dp m.m. och där allt slutar med att jag i en bukkake sväljer all sperma.

Känner du dig som en gubbe som kan möta mina krav och förväntningar? Har du en kåt gubbkuk som längtar efter att tömma sperma i en ung vacker tjejs mun? Svara då på min annons!

Så hoppas jag att vi får många sköna stunder ihop. Puss!

Bli medlem och svara på kontaktannonsen!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *